Meiltä saat monipuoliset toteutukset urheilutapahtumien kuulutukseen, äänentoistoon tai oheistapahtumiin.

Käytämme ja kehitämme PC-pohjaista musiikinhallintajärjestelmää, jonka avulla urheilutapahtumien musiikki saadaan ohjattua hallitusti ja nopeasti vaihtuvien tilanteiden mukaan. Samalla järjestelmällä huolehdimme taukojen taustamusiikista sekä yhteistyökumppaneiden äänimainonnasta.

Kysy lisää Tico Anttoselta numerosta 050 560 2222 tai sähköpostitse osoitteesta tico(at)toteuttajat.fi.

Toteutuksiamme:

Olemme vahvasti mukana Toni Lukander RX -rallicrosstiimissä. Toteutamme mm. tiimin tiedotusta, äänentoistotekniikkaa ja valaistusta sekä oheistapahtumia kilpailupaikoille.


KooKoon Liiga-otteluiden äänimaailma ja aikataulutus on käsialaamme. Hallista löytyy myös äänentoisto- ja valaistustekniikkaamme.


rxf-logo.png
RX Finland oli aluksi rallicrossin EM-osakilpailu vuonna 2013 ja vuonna 2014 kilpailu oli osa rallicrossin MM-sarjaa. Toteutimme kilpailualueen äänentoisto- ja taustamusiikkijärjestelmät Tykkimäen Moottoriradalla Kouvolassa.


rallicross_sm_logo.pngRallicrossin SM-sarjan äänentoiston sekä äänimaailman toteutukset aloitimme kaudella 2007 ja kausille 2008-2011 mukaan tulivat myös kuulutukset. Kausilla 2012-2013 toteutimme kuulutuksia, promorakenteita ja äänentoistoa.


Olemme toteuttaneet äänentoistojärjestelmiä ja kuulutuspalveluja myös muiden moottoriurheilulajien osalta Kouvola Circuit Oy:lle, Finnish Crosskart Association ry:lle, Valkealan Urheiluautoilijoille sekä Hyvinkään Urheiluautoilijoille.


Toteutimme huhtikuussa 2014 Vaajakosken SM-hiihtojen kenttäkuulutusjärjestelmän sekä musiikinhallinnan.Olemme toimittaneet Suomen Urheiluliitolle Hese-kisojen äänentoistojärjestelmiä ja kuulutuksia vuodesta 2014 alkaen.